ALLE APPLICATIES ONDER ÉÉN DAK DOOR DE KRACHT VAN API & LOW CODE

Wij vinden dat software niet ingewikkeld hoeft te zijn en mee moet kunnen groeien binnen jouw organisatie. Ons doel is om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen welke eenvoudig te (her)gebruiken zijn en welke gekoppeld kunnen worden aan iedere interne en/of externe databron indien nodig. Op deze manier kun je al jouw software beperken tot één pakket welke voorziet in alle behoeftes die je nodig hebt. Dit alles zonder omkijken naar hosting, onderhoud en updates of upgrades.

Customheader

WAT ONDERSCHEID ONS

Wat maakt ontwikkelen met onze
Blockz "Apps" uniek?

ERP-Oplossing-intergreren

Alles beheren vanuit één systeem

BlockzApps is een modulair ontwikkeld API gedreven platform welke bestaat uit vele APPS en extensies. Deze apps en extensies zijn naadloos met elkaar geïntegreerd. In tegenstelling tot standaard software pakketten is de kracht van Blockz dat iedere APP en extensie modifceerbaar zijn naar jouw specifieke wens. Op deze manier kunnen wij ten alle tijden een platform leveren welke wel exact aansluit op jouw bedrijfsvoering, maar dan binnen een kortere ontwikkeltijd dus lagere kosten en snellere ROI.

 

Schaalbaar

Wij groeien graag met je mee en weten als geen ander dat je dan niet altijd groots hoeft te beginnen. Tevens vinden wij het belangrijk dat ons systeem toegangkelijk is en blijft voor iedere type ondernemer. Van start-up tot multinational.  Blockz is een modulair opgezet platform, wat betekend dat apps en extensies op ieder gewenst moment kunnen worden toegevoegt en heb je iets niet meer nodig weer uit kan zetten. Op deze manier betaal je alleen voor producten die je daadwerkelijk gebruikt op het moment dat je deze nodig hebt. Wel zo eerlijk toch?

Integraties

Integreer BLOCKZ met alle webservices die je nodig hebt van Outlook 365 tot Instagram en van Mollie tot Mailchimp. Ga naar onze appstore en koppel jouw integratie binnen enkele minuten. Tevens is ons platform ook voorzien van koppelingen met andere Cloud systemen als Microsoft Dynamics of Exact Online. Is er nog geen koppeling beschikbaar met een systeem dat jouw bedrijf gebruikt? Geen probleem, je kunt gemakkelijk je eigen API verbinding opzetten, of dit aan onze specialisten overlaten.

ONZE SPECIALISTEN STAAN VOOR JE KLAAR

Wij ontwikkelen maatwerk applicaties sneller en goedkoper.

Door onze reeds ontwikkelde modules (BLOCKZ) en extensies te hergebruiken en naar jouw behoefte aan te passen kunnen applicaties sneller in de markt gezet worden. Dit zorgt tevens voor snellere toetsing en feedback van de eindgebruiker.  Op een snelle en kosten effectieve manier een applicatie ontwikkelen welke aansluit bij jouw bedrijsfvoering is onze bedrijfs doelstelling.

Met onze apps worden de volgende systemen ontwikkeld:

Applicaties

Een applicatie welke aansluit bij jouw bedrijfsvoering en welke met je mee groeit naar de toekomst.

Software

Maatwerk software welke gemakkelijk aan te passen is en welke inspeelt op echte use cases.

API's

Ons systeem is API Driven en gemakkelijk te koppelen met interne of  externe API's. Tevens is het mogelijk om jouw eigen API te (laten) ontwikkelen.

CRM Systemen

Beheer en houd jouw klantrelaties op pijl met een custom CRM systeem die werkt conform jouw flow. Van agenda tot offerte modules.

ERP Systemen

Een systeem welke bestaat uit meerdere modules en extensies welke naadloos met elkaar geintegreerd zijn.

Progressive Web Apps

Een PWA heeft de flexibiliteit van een web applicatie met de gebruikerservaring van een mobiele app.

PIM Systemen

Beheer alle informatie van jouw producten vanaf één centraal punt en distributeer deze over meerdere kanalen.

Corperate websites

Met onze WYSIWYG page builder zet jij jouw corperate website snel op en pas jij deze makkelijk aan zonder kennis van code.

Headless E-Commerce

Razendsnelle API-driven e-Commerce oplossingen welke een gescheiden frontend en backend omgeving hebben voor top prestaties.

VRIJBLIJVEND SPARREN OVER JOUW
CASUS? WE'RE ALL EARS!

Ons proces

Wij zijn van mening dat software ontwikkelen niet lastig hoeft te zijn. Om dit ook in de praktijk eenvoudig te kunnen houden maken wij gebruik van een aantal fases. Alleen op deze manier komen wij samen met jou tot het gewenste eind resultaat.

01. Discover

In een aantal gerichte en korte sessies ontdek jij samen met onze specialisten waar jouw kansen liggen. Dit idee wordt uitgewerkt naar een concreet concept. Hierin wordt mede vastgesteld wat het Minimum Viable Product (MVP) moet worden en waaraan deze moet voldoen.

02. Design

Het concept is afgerond en de strategie bepaald. Nu is het de beurt aan het design team om te bepalen welke UI en UX aspecten belangrijk zijn, ook wel UX Research genoemd. Zodra alle belangrijke design aspecten bekend zijn, wordt het concept uitgewerkt in een daadwerkelijk visueel design en prototype welke als leidraad zal dienen binnen het ontwikkelproces.

03. Develop

Op een snelle en effectieve manier software ontwikkelen gebeurd in het ontwikkelproces. Wij doen dit conform de Scrum methode. Via deze methode wordt er iedere twee of vier weken een testbaar onderdeel van jouw applicatie opgeleverd. Het opgeleverde onderdeel kan direct worden getoetst bij jouw eindgebruiker. Op deze manier kan er tijdig worden bijgestuurd en eventuele feedback worden verwerkt.

04. Grow

Wij groeien natuurlijk graag met je mee en laten je niet aan je lot over. Je hebt ten alle tijden toegang tot al onze APPS en extensies om jouw systeem te vereiken. Daarnaast denken wij regelmatig met je mee om te beoordelen wat de beste volgende digitale stap voor jou moet zijn.

Hosting-en-onderhoud-website

Snelle hosting &
geweldige mensen ❤️

Wij houden van een lach op het gezicht van onze klanten. Dit doen wij door snelle hosting en onderhoud standaard op te nemen binnen ieder abonnement. Zo kun jij je richten op waar je goed in bent!

customer-service%20(1)

SUPPORT & ONBOARDING

Wij houden van tevreden klanten en snappen best dat sommige dingen lastig kunnen zijn. Ons support team is dagelijks aanwezig voor het beantwoorden van jouw vraagstukken. Ook kunnen onze specialsiten helpen bij eventuele aanpassingen binnen jou maatwerk systeem.

cloud

HOSTING & ONDERHOUD

Hosting en onderhoud zijn standaard inbegrepen in ieder Blockz abonnement en hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Wij zorgen voor een snelle oplossing welke altijd voorzien is van de laatste updates. Wel zo makkelijk toch?

KLAAR OM SAMEN MET BLOCKZ
JOUW PROJECT TE STARTEN?