Wij zijn
BLOCKZAPPS
met een Z

Jazeker… Blockz met een Z, omdat wij van Apps tot Z begrijpen wat nodig is voor een succesvolle automatisering van jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en onze betrokken specialisten zorgen wij al bijna 20 jaar op een persoonlijke manier voor robuuste en innovatieve oplossingen. 

Wij zijn er voor ondernemers van A tot Z en van klein tot groot. Van kleine website tot internationale multinational met een complete CRM en ERP oplossing. Wij doen alles voor een lach op jouw gezicht en een gezamenlijk succes!

Dit alles gebeurd vanuit ons API Driven BlockzApps platform welke bestaat uit tientallen Apps en extensies welke naadloos met elkaar en/of met derde partijen geïntegreerd zijn.

WIJ HOUDEN VAN
MENSEN & TECHNOLOGIE

HISTORIE

2001

Oprichting de Ruijter Network Company (RNC)

2009

Oprichting Webvanced

2012

Oprichting Webcode LTD

2012

Oprichting Supertof Creative Agency

2019

Start samenwerking RNC, Webvanced, Supertof en Webcode

2020

Oprichting Blockz Applications B.V. met de vier samenwerkende venoten.

2021

Skitle website editor product gelanceerd.

2021

Eerste website in Skitle Website CMS ge-onboard

2021

Sitecart E-Commerce gelanceerd

2021

Eerste webshop ge-onboard in Sitecart E-Commerce

2021

Blockz Apps Enterprise gelanceerd.

2022

De eerste 100 klanten in ons SaaS platform ge-onboard.

VRIJBLIJVEND SPARREN OVER JOUW
CASUS? WE'RE ALL EARS!

Hoe-het-begon

Hoe het begon

Vooral vanuit frustratie door terugkomende casussen van onze gecombineerde klanten. Zelf zijn wij drie web agencies en een netwerk leverancier welke in 2019 de koppen bij elkaar staken. 

Of het nou ging om multinationals of een eenmanszaak wij vonden dat iedereen dezelfde service en kwaliteit verdiende. Om die reden hebben wij een API Based SaaS platform ontwikkeld  met eigen producten welke per klant modificeerbaar zijn. Tevens wordt er direct gezorgd voor goede hosting en doorlopend onderhoud zodat de eindgebruiker kan doen waar deze goed in is, ondernemen!

Door goed te luisteren naar onze klanten en hun feedback wisten wij precies waarop wij ons moesten gaan focussen. In 2021 was het zover en werd ons systeem gelanceerd.

Partners

Webcode
Supertof
Webvanced
Digital-Thinkers
22RNC
Mava-design
agilic

Klaar om met ons
samen te werken?