Maak een website waar je trots op bent

Met de intuïtieve technologie en krachtige ingebouwde functies van Skitle Editor heb je de creatieve vrijheid om een website te ontwerpen en onderhouden waar je trots op bent. En dat alles zonder enige kennis van code.

Professionele functies om jouw website direct goed in de markt te zetten.

Met onze krachtige features en onze no-code pagebuilder wordt het realiseren en beheren van jouw website een fluitje van een cent.  Beheer al jouw online zaken vanaf één centrale plek, zodat jij kunt doen waar je goed in bent! Wij zorgen voor de rest.

Website-laten-maken-SaaS

Domeinnaam

Koppel eenvoudig jouw eigen domeinnaam aan je website. Heb je nog geen domeinnaam? Al vanaf slechts €1,- per maand kan je gebruiken maken van onze domeinservice en regelen wij dit voor je.

Hosting

Een snelle en betrouwbare hosting is tegenwoordig enorm belangrijk en wij snappen dat dit lastig is. Daarom zit dit bij ons direct in jouw abonnement inbegrepen.

 

SSL Certificaat

Bij BlockzApplications draait alles om kwaliteit! Een beveiligde HTTPS verbinding is daarom standaard. Uitgebreide (KvK) validatie nodig? Wij regelen het zonder probleem.

 

Blog

Voor het schrijven en beheren van goede Blog berichten hebben wij een speciale Blog module ontwikkeld welke gemakkelijk via onze appstore te koppelen is aan jouw website of webshop. Natuurlijk inclusief de beste SEO tools.

Portfolio

Snel een professioneel Portfolio samenstellen en de show stelen? Met onze Portfolio module deel je jouw prachtige projecten in een handomdraai met je bezoekers.

Slider

De slider module stelt je in staat om met een paar muis klikken meerdere foto’s aan een carousel toe te voegen en deze on-click of automatisch te presenteren aan jouw website bezoekers.

Webwinkel

Klaar om op te schalen? Binnen enkele minuten is jouw website uitgebreid moet onze headless e-commerce module. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

Contactformulier

Voeg eenvoudig slimme contactformulieren aan jouw website of landingspagina's toe en verbeter je conversies welke tevens goed meetbaar zijn.

Video

Beeld spreekt, maar video spreekt nog meer. Voeg hoge resolutie video's toe aan jouw website en informeer jouw bezoekers met een mooie boodschap.

ONTWERP JE EIGEN WEBSITE OF LAAT JE HELPEN DOOR ONZE SPECIALISTEN

Een website maken en beheren was nog nooit zo eenvoudig. Maak kennis met onze no-code editor.

Een professionele, snelle en robuuste website “laten” ontwikkelen welke je zelf makkelijk kunt aanpassen en beheren zonder enige kennis van code? Dat kan met Skitle Editor! Ons krachtige website editor en CMS maakt jouw online bedrijfsvoering een stuk makkelijker EN goedkoper.

 

Drag & Drop pagebuilder

Ontwikkel de perfecte website met krachtige tools zonder kennis van code.

Kleuren

Bepaal de kleuren van je website en waar deze toegepast moeten worden. Zoals op buttons en links.

Lettertypes

Kies uit duizenden lettertypes of gebruik onze Google Fonts intergratie.

Header & Footer builder

Ontwikkel je eigen header en footer met onze krachtige header & footer builder.

Website-maken-met-page-builder
Afbeeldings editor

Upload, sorteer en maak jouw geuploade media direct op maat met onze media library.

Video

Maak jouw website af door een persoonlijke video toe te voegen van hoge kwaliteit.

CMS

Beheer al jouw content vanaf één centrale en overzichtelijke plek.

Mobile first

Perfecte weergave op alle devices. Niet onbelangrijk in deze snelle wereld.

SEO & Marketing tools

De beste SEO & Marketing tools om je website te laten accereleren.

IK WIL MEER WETEN
Saas-Website-custom-code-opties

Custom coding voor de pro's

Zijn onze applicaties niet genoeg en wil je toch een stapje verder gaan binnen ons systeem? Of ben jij een web agency welke haar klanten wilt serveren met een stukje maatwerk? Met onze custom code opties bereik jij jouw doel!

html

Custom HTML

Onze page builder wordt geheel uit HTML blokken opgebouwd. Deze kun je makkelijk aanpassen en/of uitbereiden met jouw eigen HTML via onze HTML editor.

css-3%20(2)

Custom CSS

Niet genoeg aan onze design opties? Voeg een custom class toe aan ieder component en ga los in onze CSS editor.

apiblack

API Koppeling

Blockz is volledig API Driven. Dus elke intergratie met één van onze andere producten of die van een derde partij wordt super eenvoudig voor je gemaakt.

cloud-data

Enterprise

Met onze enterprise licentie heb je het gemak van Blockz producten gecombineerd met het maatwerk dat jij nodig hebt.

Hosting-en-onderhoud-website

Wij helpen je graag
goed op weg ❤️

Wij houden van een lach op het gezicht van onze klanten. Dit doen wij door snelle hosting en onderhoud standaard op te nemen binnen ieder abonnement. Zo kun jij je richten op waar je goed in bent!

customer-service%20(1)

SUPPORT & ONBOARDING

Wij houden van tevreden klanten en snappen best dat sommige dingen lastig kunnen zijn. Ons support team is dagelijks aanwezig voor het beantwoorden van jouw vraagstukken. Ook kunnen onze specialsiten helpen bij het maken van een goed ontwerp voor jouw website.

cloud

HOSTING & ONDERHOUD

Hosting en onderhoud zijn standaard inbegrepen in ieder Blockz abonnement en hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Wij zorgen voor een snelle oplossing welke altijd voorzien is van de laatste updates. Wel zo makkelijk toch?

KLAAR OM JOUW WEBSITE
ONLINE TE ZETTEN?